Ontdek een cultureel Amsterdam

Legio toeristen van over de gehele wereld bezoeken minimaal één keer in hun leven onze hoofdstad, al zullen sommigen dit wel vaker doen. Deze toeristen komen naar Amsterdam toe voor de meest uiteenlopende redenen. De stad staat bij het grote publiek dan ook vooral bekend als een plek waar talloze mogelijkheden zijn voor het volwassen publiek om vooral heel erg van het nachtleven te genieten. De meeste buitenstaanders zien het als een plek waar bijna geen regels gelden en waar alles te krijgen is wat men maar hebben wil.

cultural AmsterdamDeels is dit natuurlijk waar. Het is wat vele toeristen aantrekt naar de grootste plaats van Nederland en deels ook hoe deze zichzelf verkoopt. Maar er gaat veel meer schuil achter de rode lichten, de coffeeshops en de vele uitlopende mogelijkheden voor nachtelijk vertier. Ontdek een cultureel Amsterdam met onder andere rijke musea, uitgebreide architectuur en vele andere prachtige bezienswaardigheden.

Deze twee onderwerpen vullen elkaar overigens prima aan. Iemand die niet of nauwelijks interesse heeft in het eerste of tweede kan het andere heel leuk vinden en toch wat informatie meepakken. Een boottocht over de grachten is bijvoorbeeld een fantastische manier om meer te leren over deze stad. Niet alleen over de kunst en het nachtleven, maar ook over de logistieke uitdagingen die er dagelijks om de hoek komen kijken voor een stad die op een manier gebouwd is zoals Amsterdam.

Laat u in beroering brengen door de Nederlandse hoofdstad waar buiten veel vermaak voor de nachtbrakers zeker evenveel te doen is voor de liefhebbers van cultuur, kunst en geschiedenis. Alleen al het wandelen door de smalle straatjes hier zal zorgen voor een spectaculair dagje uit. Daar waar veel steden in Nederland een grootse, diepgaande geschiedenis hebben blijft Amsterdam zeker niet achter. Het karakter van de stad en zijn mensen is zeer groots en fantastisch om minimaal één keer in het echt te beleven.

Via casino android lees je nu nog meer over deze leuke stad. Vele bezienswaardigheden kunnen eenvoudig op een dag gecombineerd worden omdat ze vrij dicht bij elkaar liggen. Niemand zal dan ook snel op de stad en alles wat deze te bieden heeft uitgekeken raken, een vervolgbezoek plannen kan dus ook zeker geen kwaad!